køge autolak center - autolakering af biler og andre køretøjer

Autolakering af MC & Knallert

Vi lakerer din motorcykel & knallert

Autolakering af motorcykel & knallert

Fra vores kontor i Køge er vi hos Køge Autolakcenter eksperter i at autolakere både motorcykler & knallerter. Vi servicerer hele Sjælland – lige fra Vestegnen over København & Nordsjælland til Køge Bugt området. Så står du og trænger til lakering af motorcykel, sidevogn eller knallert, skal du endelig kontakte os. Vi opretter også alle eventuelle skader inden lakeringen.

Pift din motorcykel eller knallert op

En motorcykel er skabt til livet på Danmarks veje, hvor det er helt fantastisk at komme ud at nyde det dejlige vejr og mærke vejen under dækkene. Men du skal huske på at holde din motorcykel eller din Bender sidevogn vedlige. Måske er skjoldet revnet? Eller måske trænger du bare til, at din motorcykel eller knallert får et nyt udtryk.

Hvad end din baggrund er for din henvendelse, kan vi hjælpe dig videre. Måske er lakeringen blevet lidt slidt med tiden, og nu mener du at tiden er kommet, hvor looket skal piftes op. Det kan også være du har den helt rigtige idé til hvordan din motorcykel eller knallert skal se ud. Hos Køge Autolakcenter gør vi dine drømme til virkelighed. Vi er åbne overfor alle ideer og hjælper dig godt på vej til at få din drøm opfyldt.

Autolakering skal udføres af professionelle

Husk altid, at autolakering skal udføres af et professionelt værksted. Vi hos Køge Autolakcenter har mange års erfaring med forskellige lakeringsopgaver og vores ansatte er alle opdateret, når det handler om den nyeste teknologi, og de muligheder, der findes indenfor lakering af din motorcykel eller knallert.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Ring på telefon 60 58 78 78 eller skriv til os i dag på mail: rune@koegeautolakcenter.dk , hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder for at få lakeret din motorcykel eller knallert. Vi tager alle henvendelser seriøst – uanset omfanget af arbejdet – og vi vil gøre vores bedste for at finde en holdbar løsning, der både tilgodeser dine krav og mindst modsvarer de ønsker til design, du måtte have.

Vi laver også billakering og lakering af lastbil

Kontakt os

Din tryghed er vores største prioritet

2 års garanti og reklamationsret på alt arbejde

Vi servicerer det meste af Sjælland

  • København
  • Nordsjælland
  • Vestegnen
  • Køge Bugt
  • Region Sjælland

Køge Autolakcenter

rune@koegeautolakcenter.dk

60 58 78 78

Søndre Viaduktvej 17

4600 Køge