Vi lakerer din motorcykel & knallert

MC & Knallert

Autolakering af MC & knallert

Hos Køge Autolakcenter er vi eksperter i at autolakere både motorcykler og knallerter og har stor erfaring med stafferinger og design.

Ønsker du dele af din motorcykel eller knallert renset med tøris eller sandblæsning, kan vi også hjælpe med dette. Vi samarbejder med Grean Cleaning, som tilbyder rensning der både er effektivt og miljørigtigt.

Så står du og trænger til lakering eller en sandblæsning af motorcykel, sidevogn eller knallert, skal du endelig kontakte os. Vi opretter også alle eventuelle skader inden lakeringen.

Maks 10 mb.

Pift din motorcykel eller knallert op

Det er vigtigt at holde sin motorcykel eller knallert vedlige, da man ofte kan spare mange penge ved at lave løbende vedligeholdelse. Det ved de fleste når det gælder det mekaniske, men det er også vigtigt med lakken.

Måske har du små begyndende rustpletter eller dit skjold er revnet? Eller måske trænger du bare til, at din motorcykel eller knallert får et helt nyt udtryk. Så kan du få din MC lakeret her. 

Det kan være du har den helt rigtige idé til hvordan din motorcykel eller knallert skal se ud, eller det kan være du ønsker hjælp eller inspiration. Hvad end din baggrund for din henvendelse er, kan vi hjælpe dig videre.

Hos Køge Autolakcenter er vi åbne overfor alle ideer, og hjælper dig godt på vej til at få din drøm opfyldt, om en Mc lakering eller en knallert lakering.

Autolakering skal udføres af professionelle

Vi har stor erfaring med at lave alle typer stafferinger i diverse designs. Se evt. billeder af vores arbejde for inspiration.

Vi samarbejder også med nogle af landet ultimative bedste airbrushere og kan hjælpe med alle dine ønsker til et flot design.

Vi tilbyder også at få påsat logoer m.m. både under og over den afsluttende lak.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Har du blot en forespørgsel, eller ønsker et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

Vedhæft gerne et billede og en kort beskrivelse af dine ønsker.