køge autolak center - autolakering af biler og andre køretøjer

Autolakering

Alt i lakering af små og store køretøjer

Din tryghed er vores største prioritet

2 års garanti og reklamationsret på alt arbejde

Køge Autolakcenter – Autolakering på Sjælland

Hos Køge Autolakcenter er vi specialister i autolakering af biler og andre køretøjer. Vi servicerer en lang række af kunder og beskæftiger os blandt andet med lakering af disse køretøjer:

Med kunder fra hele Sjælland har vi en bred kundekreds. Uanset hvor på Sjælland du holder til, kan du rolig overlade dit projekt til os. Vi garanterer et god resultat og bestræber os altid på at levere det perfekte produkt.

Hold dit køretøj vedlige og forlæng levetiden

Vedligeholdelse af dit køretøj er vigtig. Med en autolakering af din bil kan du for det første sørge for, at den har et pænt look, men for det andet ser vi den også grundigt efter og tilbyder også et oprette eventuelle skader, inden vi starter på lakeringen. På den måde er du sikker på at få en bil med hjem, som er i god stand.

Hvad end dine krav er, og hvad end dit køretøj har brug for, kan du være sikker på, at vi vil gøre vores ypperste for at imødekomme dine ønsker. Skal du eksempelvis have autolakeret din personbil, er du nok blot interesseret i en mere konservativ farve, mens autolakering af en motorcykel, amerikanerbil, veteranbil eller storvogne tit er forbundet med andre og mere specifikke ønsker. Vi lytter til dig, og udfører opgaven, så du får præcis det, du ønsker.

Vælg en virksomhed med erfarne medarbejdere

Autolakering af biler og andre køretøjer er en opgave, der kræver erfaring og specialisthjælp. Derfor skal du også sørge for at vælge en autolakerer, som har flere års erfaring med arbejdet. Hos Køge Autolakcenter er alle medarbejdere opdateret inden for de nyeste teknikker og metoder, hvilket betyder, at du altid er sikker på at få foretaget en autolakering af absolut topklasse.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Hvis du er kommet i en situation, hvor du har brug for hjælp til autolakering af din bil, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar på telefon 60 58 78 78 eller på mail: rune@koegeautolakcenter.dk. Lad os sammen finde den bedste løsning på netop den forespørgsel, du har. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

Kontakt os

Vi servicerer det meste af Sjælland

  • København
  • Nordsjælland
  • Vestegnen
  • Køge Bugt
  • Region Sjælland

Køge Autolakcenter

rune@koegeautolakcenter.dk

60 58 78 78

Søndre Viaduktvej 17

4600 Køge