KØGE AUTOLAKCENTER

Hos Køge Autolakcenter er vi specialister i autolakering af biler og andre køretøjer. Vi servicerer en lang række af kunder og beskæftiger os blandt andet med lakering af:

Med kunder fra hele Sjælland har vi en bred kundekreds. Uanset hvor på Sjælland du holder til, kan du rolig overlade dit projekt til os.

Vi garanterer et godt resultat og bestræber os altid på at levere det perfekte produkt.

  Hold dit køretøj vedlige og forlæng levetiden

  Vedligeholdelse af dit køretøj er vigtigt for dets levetid. Med en autolakering af din bil, kan du for det første sørge for, at den har et pænt look, men for det andet ser vi den også grundigt efter og tilbyder også et oprette eventuelle skader, inden vi starter på lakeringen. På den måde er du sikker på at få en bil med hjem, som er i god stand.

  Hvad end dine krav er, og hvad end dit køretøj har brug for, kan du være sikker på, at vi vil gøre vores ypperste for at imødekomme dine ønsker.

  Vi lytter til dig, og udfører opgaven, så du får præcis det, du ønsker.

  Vælg en virksomhed med erfarne medarbejdere

  Autolakering af biler og andre køretøjer er en opgave, der kræver erfaring og ekspertise.

  Hos Køge Autolakcenter er alle medarbejdere opdateret inden for de nyeste teknikker og metoder, hvilket betyder, at du altid er sikker på at få foretaget en autolakering i topklasse.

  Kontakt os i dag og få et godt tilbud

  Har du blot en forespørgsel, eller ønsker et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

  Vedhæft gerne et billede og en kort beskrivelse af dine ønsker.

  Sammen finder vi den bedste løsning på netop den forespørgsel, du har.

  Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor.