Vi udfører alt indenfor industrilakering af døre og møbler

Industrilakering

Søger du professionel hjælp til Industrilakering af døre, køkkenlåger, møbler eller andet inventar? Så er Køge Autolakcenter det rette firma for dig. Vi er eksperter og specialister i alt arbejde med lak, og har gennem tiden hjulpet både private og erhvervskunder med at skabe smukke og holdbare resultater. Og vi hjælper også gerne dig.

Nøglen til at vi på en konstant basis kan levere løsninger og resultater af en så højkvalitet som vi kan, skyldes at vi har stor fokus på fagets udvikling. I løbet af årene har vi opbygget en unik indsigt og kendskab til Industrilakering. Og det kan ses. Ønsker du at høre mere om de muligheder du kan få skabt med Industrilakering, er du altid velkommen til at kontakte os.

Industrilakering til hele hjemmet

Vi er har stor erfaring med industrilakering og sætter en ære i at udføre et arbejde af høj og gedigen kvalitet. Vi kan lakere efter dine helt specielle ønsker og har alverdens farvemuligheder du kan vælge imellem. Vi beskæftiger os blandt andet med lakering af:

Det er dog ikke kun i hjemmet du vil finde værdi med vores hjælp. Gennem Industrilakering har du mulighed for at lå lagt unikke farver på møbler og inventar. Dette kan understøtte din virksomheds identitet, ved at skabe en gennemgående æstetik.

  Unikke muligheder

  I vores værksted i Køge har vi pladsen, materialerne og ressourcerne til at kunne varetage enhver lakeringsopgave du måtte have. Som din specialist i professionel lakering, har vi mange års med alt fra lakering af busser og lastbiler, til møbler og inventar.

  Hos Køge Autolakcenter ser vi det som vores pligt at levere de bedste resultater og løsninger, uanset hvad dit behov måtte være. For at sikre en sublim kvalitet, følger vi derfor nøje med i fagets udvikling, og inddrager og implementere de bedste og mest effektive metoder og processer. Vores fagmænd og personale efteruddannes løbende, så de har de rette kompetencer til at kunne varetage enhver opgave. Og det er ikke kun noget vi siger.

  Det er vores første, og største, prioritet at skabe resultater der overgår enhver forventning. Derfor stiller vi utroligt høje krav til os selv. For at arbejde hos Køge Autolakcenter skal en medarbejder have udvist en dyb teknisk forståelse og indsigt med Industrilakering.

  Vi anvender kun de bedste materialer og værktøjer, så du vil være sikker på at vores løsninger altid er af den højeste kvalitet. Derfor tilbyder vi altid 2 års garanti. Uanset om du ønsker professionel Industrilakering af din personbil eller møblerne til din arbejdsplads. ønsker du at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Et samarbejde på tværs af brancher

  Det kunne tænkes, at du stod bag en produktion af eksempelvis træborde, døre, stole eller bygningselementer til køkkener f.eks. køkkenlåger.

  Måske er du tømrer eller arkitekt og har stor forstand på designmøbler og brugsværdi, men mangler erfaring med lakering af emnerne. Eller også er du privatkunde, som ønsker at øge dine møblers æstetik.

  Måske har du selv en idé til lakeringen, ellers kan vi sagtens hjælpe med at komme med gode idéer og løsninger til netop dit projekt.

  Målet er altid det samme: Vi vil i fællesskab med dig finde den bedste løsning, så lakeringen af døre og borde og andre design elementer, kommer til at foregå på bedste og smukkeste vis.

  industrilakering af møbler skal udføres af folk med erfaring

  Vi anvender produkter af den bedste kvalitet, for at sikre en lang levetid på de ting du ønsker lakeret.

  Har du selv forsøgt at male og er resultatet ikke blevet tilfredsstillende, kan vi sagtens slibe det ned og starte forfra og lakere emnet, så du alligevel får et flot resultat. som f.eks. kan vi godt male en køkkenlåge

  Møbler som har store trykflader og slidflader, lakere vi altid med dobbeltlak, da det forlænger levetiden væsentligt og du får dermed et flot resultat som holder.

  Lakering af Køkkenlåger

  For mange danskere er køkkenet en af de mest personlige rum i hjemmet. Her er der plads til at udfolde og udtrykke sig. Køkkenet er stedet hvor du kombinerer kreativitet og praktikalitet.

  Der er plads til at prøve sig frem og skabe nye oplevelser. Derfor vi køkkenet også være en af de steder der gennem tiden vil opleve mest slid. Med professionel lakering af køkkenlåger udført af Køge Autolakcenter vil dit køkken være beskyttet mod slid, og vil være korrekt udrustet til at kunne modstå lidt af hvert.

  Dog er er holdbarhed ikke den eneste værdi du vil finde med professionel lakering af køkkenlåger og andet inventar. En lakering af køkkenlåger er en effektiv og billig løsning til at give dit køkken et nyere udryk. Vores fagmænd er effektive og erfarne, som resulterer i, at vi kan tilbyde sprøjtemaling og sprøjtelakering til dine køkkenlåger i højeste kvalitet.

  Uanset hvilken type køkkenlåge du ønsker lakeret, har vi et bredt udvalg af moderne, klassiske farver og farvekombinationer som sprøjtemaling.

  Med en lakering af køkkenlåger, som alternativ til at helt nye køkkenlåger, er ikke kun en langt billigere løsning, men også en mere bæredygtig løsning samt investering.

  Ønsker du at få dine køkkenlåger lakeret hos dit autocenter i Køge, så udfyld vores kontaktformular her på siden, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Sprøjtelakering af døre

  Døre er en af de mest anvendte inventartyper i både hjemmet og på arbejdspladsen. Det er derfor vigtigt for deres funktionalitet, at de har den rette beskyttelse.

  Har dine døre set bedre dage, kan sprøjtemaling af døre i mange tilfælde være et billigere alternativ til at få udskiftet døren med en ny.

  Gode og solide døre af en høj kvalitet kan være dyre. Yderligere kræver installationen af en ny dør ligeledes nye kamme og lister, hvilket ligeledes øger prisen. Med maling og lakering af døre genvinder de deres holdbarhed, mens de får pustet nyt liv i udseendet.

  Du har nemlig mulighed for, at få påført unikke farver. Dermed kan du skabe en unik og personlig æstetik i både hjemmet og på arbejdspladsen.

  KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET GODT TILBUD

  Har du et møbel, en brugsgenstand, en motorcykel eller et andet transportmiddel du ønsker lakeret? Så står Køge Autolakering altid klar til at hjælp dig. Fortæl os om dine ideer, ønsker og behov. Baseret på disse informationer skaber vi et unikt løsningsforslag på din Industrilakering.

  Har du blot en forespørgsel om industrilakering, søger rådgivning eller vejledning, skal du ligeledes ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

  Vedhæft gerne et billede og en kort beskrivelse af dine ønsker, så kan vi vende tilbage hurtigere.

  Vi glæde os til at høre fra dig.