Vi udfører alt indenfor lakering af døre og møbler

Industrilakering

Industrilakering

Vi er har stor erfaring med industrilakering og sætter en ære i at udføre et arbejde af høj og gedigen kvalitet. Vi kan lakere efter dine helt specielle ønsker og har alverdens farvemuligheder du kan vælge imellem. Vi beskæftiger os blandt andet med lakering af:

Maks 10 mb.

Et samarbejde på tværs af brancher

Det kunne tænkes, at du stod bag en produktion af eksempelvis træborde, døre, stole eller bygningselementer til køkkener f.eks. køkkenlåger.

Måske er du tømrer eller arkitekt og har stor forstand på designmøbler og brugsværdi, men mangler erfaring med lakering af emnerne. Eller også er du privatkunde, som ønsker at øge dine møblers æstetik.

Måske har du selv en idé til lakeringen, ellers kan vi sagtens hjælpe med at komme med gode idéer og løsninger til netop dit projekt.

Målet er altid det samme: Vi vil i fællesskab med dig finde den bedste løsning, så lakeringen af døre og borde og andre design elementer, kommer til at foregå på bedste og smukkeste vis.

industrilakering af møbler skal udføres af folk med erfaring

Vi anvender produkter af den bedste kvalitet, for at sikre en lang levetid på de ting du ønsker lakeret.

Har du selv forsøgt at male og er resultatet ikke blevet tilfredsstillende, kan vi sagtens slibe det ned og starte forfra og lakere emnet, så du alligevel får et flot resultat. som f.eks. kan vi godt male en køkkenlåge

Møbler som har store trykflader og slidflader, lakere vi altid med dobbeltlak, da det forlænger levetiden væsentligt og du får dermed et flot resultat som holder.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Har du blot en forespørgsel om industrilakering, eller ønsker et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

Vedhæft gerne et billede og en kort beskrivelse af dine ønsker.