Vi lakerer alt til byg, håndværkere og entreprenører

Entreprenørmaterialer

Entreprenørmaterialer

Vi foretager sprøjtelakering af al entreprenørmaterialer og vi kan tilføje firmafarver og logoer efter ønske. Vi lakere eksempelvis:

  Hold dine entreprenørmaterialer i god stand

  Har du en container eller nogle store byggemaskiner, der trænger til en kærlig hånd, er vi specialister i at foretage sprøjtelakering af høj standard.

  Vi har stor erfaring med arbejdet og benytter os kun af de nyeste teknikker, så du altid er sikker på at få det bedste resultat. I øvrigt opretter vi gerne alle skader, inden vi sprøjtelakerer. 

  Desuden har vi stor erfaring med at ramme præcis den farve, du ønsker. Det betyder, at vi også er i stand til at tage hensyn til eventuelle specielle ønsker, du måtte have angående design med firmafarver, logoer eller andet.

  Vi udføre opgaven så vi selv er 110% tilfredse, så du som kunde også bør være tilfreds med vores arbejde. 

  STORT VÆRKSTED MED PLADS TIL DET MESTE

  Vi er et professionelt værksted, der både har den nødvendige plads og den påkrævede ekspertise, med hensyn til sprøjtelakering af entreprenørmaterieler.

  Om du har 200 betonklodser der skal lakeres med firmalogo, store containere, eller gravemaskiner, så har vi den nødvendige kapacitet til at håndtere opgaven.

  Vi forventningsafstemmer altid inden arbejdet påbegyndes og leverer et ordentligt resultat til aftalt tid, så maskinerne m.m. hurtigt kan komme tilbage i funktion. 

  Vi foretager også industrilakering af fx møbler og inventar.

  Kontakt os i dag og få et godt tilbud

  Har du blot en forespørgsel, eller ønsker et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

  Vi vender tilbage hurtigst muligt, så finder vi sammen er godt tilbud der passer til dine behov.