køge autolak center - autolakering af biler og andre køretøjer

Autolakering af personbiler - Professionel billakering

Vi lakerer alt indefor personbiler og private køretøjer

Autolakering af personbiler 

Vi er specialister i autolakering! Fra vores kontor i Køge er vi klar til at hjælpe dig med at lakere din bil. Vi har en stor kundekreds, som spænder fra København til Vestegnen over Nordsjælland til lokalområdet i Køge, hvor vi hver eneste dag sørger for at autolakere biler. Vi tilbyder alle former for professionel autolakering og benytter os kun af de bedste materialer og produkter.

Skal vi få din bil til at se ud som ny?

En billakering får din bil til at skinne igen. Hvad end du fuldstændigt ønsker at ændre dens oprindelige farve med en total omlakering, eller du blot ønsker at udbedre små fejl i lakken, finder vi en løsning, som du kan være tilfreds med. Nogle gange kan en lakering af fælgene være nok til, at du pludselig synes, at din bil ser helt ny ud.

Hvis din bil har brug for det står vi også gerne for opretning af buler inden autolakeringen påbegyndes. At få ordnet småskaderne inden en autolakering, kan være en god ide – det er nemlig irriterende at få lakeret sin personbil og så bagefter opdage, at den har et små buler. Det kan ødelægge helhedsindtrykket, og det er vi ikke interesserede i.

Lad en ekspert ordne autolakeringen

Det kan godt betale sig, at du allierer dig med en virksomhed, der har mange års erfaring med autolakering af personbiler. Hos en autolakerer med den rette erfaring og ekspertise er du ikke blot sikret et suverænt resultat. Du får også en sparringspartner, som kan rådgive dig om, hvordan vi på den letteste måde kommer frem til det bedste resultat. Vi arbejder hurtigt, så du ikke skal vente en evighed på at få din bil igen. Vi er nemlig også selv bilejere og ved godt, at du har brug for din bil for at få hverdagen til at hænge sammen.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Ring til os på telefon 60 58 78 78 eller skriv til os på mail: rune@koegeautolakcenter.dk. Så kan vi tale om, hvilke ønske du har med hensyn til lakring af din bil, og vi vil efter bedste evne rådgive dig, så du får et varigt resultat, du bliver glad og tilfreds med.

Kontakt os

Din tryghed er vores største prioritet

2 års garanti og reklamationsret på alt arbejde

Vi servicerer det meste af Sjælland

  • København
  • Nordsjælland
  • Vestegnen
  • Køge Bugt
  • Region Sjælland

Køge Autolakcenter

rune@koegeautolakcenter.dk

60 58 78 78

Søndre Viaduktvej 17

4600 Køge