Vi lakerer alt indefor personbiler og private køretøjer

Lakering af Bil

Autolakering af biler

Vi er specialister i autolakering og lakerer alle typer personbiler. Vi benytter os kun af de bedste materialer og produkter, og vi kan oprette alle typer skader. Vi laver også lakering af ridser på bilen, samt en helt ny lakeringen til bilen. 

  Skal vi få din bil til at se ud som ny?

  En billakering får din bil til at skinne igen. Hvad end du ønsker at ændre dens oprindelige farve med en total omlakering af bilen, eller du blot ønsker at udbedre småfejl i lakken, finder vi en løsning, som du kan være yderst tilfreds med. 

  Nogle gange kan en billakering af fælgene være nok til, at du pludselig synes, at din bil ser helt ny ud. Eller en lakering af de små ridser kan gøre den store forskel.

  Hvis du kun ønsker dig en autolak, omlakering eller en hellakering, så vælger vi dine ønsker, så du er tilfreds. 

  Hvis din bil har brug for det, står vi selvfølgelig også for opretning af buler og ridser inden autolakering eller hellakering påbegyndes.

  At få ordnet småskaderne inden en lakering af bil, kan være en god ide, – det er nemlig irriterende at få lakeret sin bil og så bagefter opdage, at den har et par små buler og ujævnheder. Bundarbejdet er det vigtigste for et perfekt resultat.

  Lad en ekspert ordne autolakering af bil

  Det kan godt betale sig, at du allierer dig med en virksomhed, der har mange års erfaring med autolakering af personbiler.

  Hos Køge Autolakcenter har vi den rette erfaring og ekspertise, hvor du ikke blot er sikret et suverænt resultat.

  Du får også en sparringspartner, som kan rådgive dig om, hvordan vi på den letteste måde kommer frem til det bedste resultat.

  Vi arbejder hurtigt, så du ikke skal vente en evighed på at få din bil igen

  Prisen på lakering af din bil afhænger af flere faktorer. Hvilke bilmodel, den ønskede farve, om det er en fuld lakering, en omlakering, en lakering af ridser, eller hvad du nu har behov for.

  Du kan altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud, eller vi kan finde frem til en pris, der er passende til det du skal have lavet.

  En bil er en stor investering. Derfor må en reparation af en skade, eller en hellakering af din bil være baseret på tillid til din autolakerer. Det finder du hos Køge Autolakcenter

  Vi er professionelle

  Vi har kompetente og professionelle fagfolk, der har masser af erfaring med at udrede skader, eller foretage en hel autolakering. Når du vælger Køge Autolakcenter får du en intelligent og højteknologisk løsning.

  Nogle gange kan det betale sig kun at lakere en bildør, men hvis der er mange ridser, stenslag og småskader så kan vi anbefale at du får fortaget en hellakering.

  Det vil selvfølgelig være helt op til dig, om du ønsker fuld lakering af bilen, eller om du kun vil have en autolakering.

  Det er en god ide at få en omlakering når du har fået fortaget en skade på bilen, efter den er blevet repareret. En mindre skade kan nemlig udvikle sig til rust, hvis den ikke bliver behandlet. Det er aldrig godt for en bil at blive udsat for rust.

  Vores dygtige autolakerer står klar til at få din bil til at se helt fejlfri ud igen.

  Pris for lakering af bil

  Hvad koster det at få lakeret en bil?
  At levere en lakering af bil pris kan være svært at gøre, før vi kender mere til din bil. Der er nemlig mange forskellige detaljer og aspekter at tage højde for. Vi ønsker ikke at give dig en pris for lakering af bil, der ikke er korrekt. Nå du har brug for professionel billakering, beder vi dig derfor om at gøre dig nogle overvejelser på forhånd.

  • Hvilken model er bilen?
  • Hvor stor er den?
  • Er det hele bilen der skal lakeres, eller et enkelt område?
  • Har du brug for en fuld pris for lakering af bil?
  • Ønsker du en polering af bil eller måske bare lakering af ridser?
  • Søger du en erfaren fagmand til en omlakering af bil?

  Som du kan se er der mange forskellige opgaver og behov forbundet med billakering, og vores pris på autolakering vil afspejler dette. Når du allerede før du kontakter os er afklaret med dine behov og ønsker, gør det det nemmere for os at levere et reelt tilbud på din lakering af bil.

  Dog er det ikke et krav, at du leverer et konkret ønske til os. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede med at finde den helt rette behandling og løsning. Du har mulighed for at ringe til os, hvorefter vi sammen gennemgår din bil. Og i fællesskab finder den rigtige løsning. Vi ser det nemlig som vores første, og største, prioritet, at skabe resultater der vil glæde og gavne. Når du beder os varetage din lakering af bil, baserer vi altid vores arbejde på at skabe komplet tilfredsstillelse og løsninger der overgår dine forventninger.

  Uanset hvilken opgave du ønsker hjælp til, anvender vi kun de bedste materialer og de helt rette værktøjer.

  Så søger du professionel lakering af bil, er du kommet til det rette sted.

  Kontakt os i dag og få et godt tilbud

  Har du blot en forespørgsel, eller ønsker et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

  Vedhæft gerne et billede og en kort beskrivelse af dine ønsker.