Busser, lastbiler, lastvogne og andre store køretøjer

Storvogne

Autolakering af storvogne

Hos Køge Autolakcenter er vi specialister i at lakere storvogne. Vi lakerer en lang række af forskellige storvogne og opretter også eventuelle skader inden lakeringen. Vi beskæftiger os blandt andet med lakering af disse køretøjer:

Vi ved godt, at det koster penge, når storvognen holder stille og derfor bestræber vi os altid efter, at levere et professionelt resultat, inden for en kort aftalt tidsramme.

  Det kræver plads og know-how at autolakere storvogne

  Vi har stor erfaring med lakering af storvogne og har to storvognskabiner, som har plads til selv den største harmonikabus og dobbeltdækker.

  Vi har stor forståelse og erfaring med hvad det kræver at lakere store køretøjet og gør en dyd ud af at sørge for, at der er overensstemmelse mellem dine ønsker og vores færdige resultat.

  Det kan være, at der skal tages hensyn til logoer eller andre detaljer på din storvogn og vi kan også hjælpe med at tilføje noget helt nyt efter dit ønske.

  STAFFERINGER OG DEKORATIONER

  Vi har stor erfaring med, at lave alle typer stafferinger i diverse designs. Dette kunne eksempelvis være dine firmafarver. Se evt. billeder af vores arbejde for inspiration.

  Vi samarbejder også med nogle af landet ultimative bedste airbrushere og kan hjælpe med alle dine ønsker til et flot design.

  Vi tilbyder også at få påsat firmalogoer, reklamer og vægttavler.

  Vi har mange års erfaring med autolakering

  Vi har mange års erfaring med autolakering, og vores ansatte har et stort kendskab til lakering af blandt andet storvogne. Det betyder også, vi kan være behjælpelige med gode råd og vejledning om, hvilken løsning der vil være den optimale i netop dit tilfælde.

  På den måde er du sikret en individuel løsning, hvor der vil blive taget hånd om din lastbil, bus eller anden storvogn, så du hurtigt kan komme ud og køre igen.

  Kontakt os i dag og få et godt tilbud

  Har du blot en forespørgsel, eller ønsker et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

  Du er velkommen forbi værkstedet, hvor vi hurtigt kan rådgive dig om de muligheder, du har for at give din storvogn nyt liv.