Vi ordner buler og småskader på alle køretøjer

Opretning af Buler

Opretning af buler

Vi er eksperter i at udbedre buler i biler og andre køretøjer. Vores priser er meget konkurrencedygtige, så du ikke føler, at du skal bruge en formue på at få udbedret en mindre skade.
Vi opretter alle typer af buler og mindre skader, og dette inkludere også rustarbejde.

Maks 10 mb.

Vi udbedrer alle buler

Vi har stor erfaring med at håndtere de forskellige skader, der kan opstå som følge af en bule, og derfor vil vi også i hvert enkelt tilfælde vurdere, hvordan vi bedst hjælper dig og dit køretøj videre.

Buler kan opstå af mange årsager. Måske har du fået en såkaldt “Bilka bule”, hvor en anden har bakket ind i dig eller indkøbsvogne er kommet på afveje. Men også et voldsomt vejr kan spille en rolle. For eksempel kan hagl give buler – ligesom stenslag ikke er begrænset til at skabe revner i forruden. Alle typer buler vil vi kunne hjælpe dig med at udbedre.

Er der emner eller faste karosseridele som kræver udskiftning, har vi samarbejdspartnere som kan hjælpe med dette, og vi kan i fælleskab levere dit ønskede slutresultat.

KORREKT KORROSIONBEHANDLING

Når skaden først er sket og der er kommet en betydelig bule eller ridse som skal repareres, er det uundgåeligt at den originale galvanisering bliver brudt.

Derfor har vi fokus på, at der bliver opbygget en ny korrekt korrosionsbehandling og vi følger opbygningen som KS2000 foreskriver. Vi yder 2 års garanti på alt arbejde vi udfører.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Har du blot en forespørgsel, eller ønsker et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

Vedhæft gerne et billede og en kort beskrivelse af dine ønsker.