køge autolak center - autolakering af biler og andre køretøjer

Opretning af Buler

Vi ordner buler og småskader på alle køretøjer

Opretning af buler

Hos Køge Autolakcenter kan vi også hjælpe dig med at udbedre buler i din bil eller et andet køretøj. Centralt på Sjælland hjælper vi kunder fra både København, Nordsjælland og Vestegnen. Ligesom vi selvfølgelig har en lang række af tilfredse kunder fra Køge Bugt området. Det betyder i praksis, at vi faktisk servicerer hele Sjælland.

Vi udbedrer alle buler i bilen

Vi er eksperter i at udbedre buler i bilen, og vores priser er meget konkurrencedygtige, så du ikke føler, at du skal bruge en formue på at få udbedret en mindre skade. Vi har stor erfaring med at håndtere de forskellige skader, der kan opstå som følge af en bule, og derfor vil vi også i hvert enkelt tilfælde vurdere, hvordan vi bedst hjælper dig og din bil videre.

Buler kan opstå af mange årsager. Måske har du fået en såkaldt “Bilka bule”, hvor en anden har bakket ind i dig eller indkøbsvogne er kommet på afveje. Men også vores voldsomt vejr kan spille en rolle. For eksempel kan hagl give buler – ligesom stenslag ikke er begrænset til at skabe revner i forruden

Et team af professionelle og erfarne medarbejdere

Når du oplever problemer med din bil af den ene eller den anden art, skal du altid henvende dig til mennesker, der har erfaring med problemerne. Det gør sig også gældende med hensyn til udbedring af buler i bilen. Det kan være fristende selv at forsøge sig med en reparation, men det går sjældent godt, og du kan bare gøre ondt værre. Lad i stedet Køge Autolakcenter kaste et blik på bulen. Vores mange års erfaring gør som regel at vi hurtigt kan fortælle dig, hvad der skal ske. I øvrigt kan vi sagtens rette bulen ud, uden at vi skal til at omlakere din bil. Men nogle gange kan det godt betale sig at få lavet en autolakering på samme tid.  

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Om du blot har fået en lille bule i bagsmækken, eller der er tale om en større af slagsen, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 60 58 78 78 eller skrive til os på rune@koegeautolakcenter.dk. Så skal vi nok sørge for, at du hurtigt bliver køreklar igen. 

Kontakt os

Din tryghed er vores største prioritet

2 års garanti og reklamationsret på alt arbejde

Vi servicerer det meste af Sjælland

  • København
  • Nordsjælland
  • Vestegnen
  • Køge Bugt
  • Region Sjælland

Køge Autolakcenter

rune@koegeautolakcenter.dk

60 58 78 78

Søndre Viaduktvej 17

4600 Køge