Vi ordner buler og småskader på alle køretøjer

Opretning af Buler

Opretning af buler

Vi er eksperter i at udbedre buler i biler og andre køretøjer. Vores priser er meget konkurrencedygtige, så du ikke føler, at du skal bruge en formue på at få udbedret en mindre skade.
Vi opretter alle typer af buler og mindre skader, og dette inkludere også rustarbejde.

  Bule reparation

  En bule i bil kan ligesom ridser opstå af utallige grunde. Ofte vil det dog skyldes et sammenstød med en anden bil eller objekt. Og er der tale om en mindre bule, kan behovet for at få den udbedret skyldes æstetiske grunde. En bule er sjældent en tilføjelse der gavner din bils udseende, og mange danskere vil nok se det som en ting der hurtigt bør fjernes.

  Er der dog tale om en større bule, kan den få store konsekvenser for din bil, og din egen sikkerhed. En bule i bilen er og bliver en skade, og håndteres skader ikke i tide eller korrekt, kan det lede til alvorlige problemer. Som tidligere nævnt skyldes buler ofte sammenstød. Og med sammenstød af en vis størrelse, kan din bule i bil være så stor, at det ramte område kan berøre andre områder af bilen. Ved en bule i din bildør, kan det potentielt blive svære og mere krævende at åbne og lukke døren.

  Ligeledes kan en bule i kølerhjelmen lede til åbninger hvor fremmedlegemer kan trænge ind under hjelmen. Dette kan være farligt, da det er vigtigt at maskineriet under hjelmen forbliver rent. Og tænger ting som gamle blade eller lignende ind, kan dette potentielt være en brandfare.

  Da en bil er en maskine hvis design og funktioner er nøje udviklet, kan selv en mindre skade komprimere bilens ydeevne. Det er derfor vigtigt, at du kontakter en professionel fagmand når du bliver opmærksom på en bule i din bil.

  Hos Køge Autolakcenter er vi eksperter i opretning af buler i bilen, og vi løser hurtigt og effektivt dit problem. Uanset hvor din bule i bil befinder sig, eller hvor store de er, sørger vi for at du igen kan komme ud på vejen. Ønsker du at høre mere om opretning af buler, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Vi udbedrer alle buler

  Vi har stor erfaring med at håndtere de forskellige skader, der kan opstå som følge af en bule, og derfor vil vi også i hvert enkelt tilfælde vurdere, hvordan vi bedst hjælper dig og dit køretøj videre.

  Buler kan opstå af mange årsager. Måske har du fået en såkaldt “Bilka bule”, hvor en anden har bakket ind i dig eller indkøbsvogne er kommet på afveje. Men også et voldsomt vejr kan spille en rolle. For eksempel kan hagl give buler – ligesom stenslag ikke er begrænset til at skabe revner i forruden. Alle typer buler vil vi kunne hjælpe dig med at udbedre.

  Er der emner eller faste karosseridele som kræver udskiftning, har vi samarbejdspartnere som kan hjælpe med dette, og vi kan i fælleskab levere dit ønskede slutresultat.

  KORREKT KORROSIONBEHANDLING

  Når skaden først er sket og der er kommet en betydelig bule eller ridse som skal repareres, er det uundgåeligt at den originale galvanisering bliver brudt.

  Derfor har vi fokus på, at der bliver opbygget en ny korrekt korrosionsbehandling og vi følger opbygningen som KS2000 foreskriver. Vi yder 2 års garanti på alt arbejde vi udfører.

  Kontakt os i dag og få et godt tilbud

  Har du blot en forespørgsel, eller ønsker et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

  Vedhæft gerne et billede og en kort beskrivelse af dine ønsker.