Vi lakerer klassiske Amerikanske biler

Amerikanerbiler

Amerikanerbiler

Hos Køge Autolakcenter autolakerer vi også biler med en speciel historie og specielle krav. Vi har stor erfaring med lakering af:

  Din klassiske bil fortjener den bedste behandling

  En amerikanerbil eller en veteranbil er begge køretøjer, som fortjener den bedste behandling. Som regel har både amerikaner- og veteranbiler en del år på bagen og noget af det vigtigste ved en lakering er, at kunne bevare bilens sjæl.

  Det kræver en speciel behandling og erfaring på området, som du finder hos os. Vi har gennem årene opbygget et solidt fundament af know-how om netop dette.

  Vi opretter også gerne skader, inden vi lakerer din bil, så du er sikker på at få en bil med hjem, som på alle måder er i topform.

  Ældre biler kan have skader som er udført ukorrekt og vi gennemgår derfor altid bilen og underlag grundigt inden lakeringen påbegyndes. Er der noget, som vi vurderer skal korrigeres for at få et tilfredsstillende slutresultat, holder vi en løbende kontakt igennem processen. Lakerer vi kun enkelte dele, tjekker vi alligevel altid hele bilen igennem for at kunne rådgive og vejlede dig korrekt om evt. andre korrosionsmæssige fejl.

  Lad os klare specialopgaven

  Lad os klare specialopgaven for dig, så du sikre at resultatet bliver tilfredsstillende. Det er svært at mestre autolakering, og det bliver ikke lettere når det drejer sig om specialopgaver såsom amerikaner- og veteranbiler.

  Vores ekspertise og erfaring gør, at du trygt kan overlade arbejdet til os og vi hjælper dig i mål med lige præcis det du ønsker. Om du ønsker originalfarven eller en specielfarve, så er alt muligt.

  Kontakt os i dag og få et godt tilbud

  Har du blot en forespørgsel, eller ønsker et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

  Vedhæft gerne et billede og en kort beskrivelse af dine ønsker.