køge autolak center - autolakering af biler og andre køretøjer

Amerikanerbiler

Vi lakerer klassiske Amerikanske biler

Amerikanerbiler

Hos Køge Autolakcenter autolakerer vi også biler med en speciel historie og specielle krav. Det betyder, at vi er eksperter i at autolakere disse modeller:

  • Amerikanerbiler
  • Veteranbiler
  • Andre klassiske biler

Vi har kunder, som kommer langvejsfra. Faktisk fra det meste af Sjælland. I vores kundekreds findes også mere lokale kunder fra Køge Bugt, men også kunder fra Vestegnen, Nordsjælland og København.

Din klassiske bil fortjener den bedste behandling

En amerikanerbil eller en veteranbil er begge køretøjer, som fortjener en god behandling. Som regel har både amerikaner- og veteranbiler nogle år på bagen og noget af det vigtigste ved en lakering er at kunne bevare bilens sjæl. Det kræver en speciel behandling og erfaring på området, som du finder hos os. Tag din amerikanerbil med hos os og lad os hjælpe dig med at genskabe dens originale glans.

Vi opretter også gerne skader, der skulle være opstået, inden vi lakerer din bil, så du er sikker på at få en bil med hjem, som på alle måder er i topform. Når du skal autolakere en amerikanerbil eller en veteranbil, skal du være meget opmærksom på farvevalg og mønstre. Her kan vi træde til og være behjælpelige, da vi gennem årene har opbygget et solidt fundament af know-how om netop dette.

Lad os klare specialopgaven

Det er svært at mestre autolakering, og det bliver ikke lettere, når det drejer sig om specialopgaver. Netop derfor er det vigtigt, at du vælger en virksomhed, hvor medarbejderne har mange års erfaring og know-how med hensyn til alle de facetter af lakeringen af amerikaner- og veteranbiler, du støder på. Er der eksempelvis dele af bilen, der skal behandles på en anden måde? Eller skal der af- eller påmonteres dele, som kræver en fagmand? Alt dette klarer vi.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Kontakt os i dag på telefon 60 58 78 78 eller på mail: rune@koegeautolakcenter.dk.  Så kan vi sammen finde en løsning, der modsvarer dine krav og vores evner. På den måde kan du hurtigt kan komme ud på vejen igen.

Køge autolak center – Autolakering med 2 års garanti

Kontakt os

Din tryghed er vores største prioritet

2 års garanti og reklamationsret på alt arbejde

Vi servicerer det meste af Sjælland

  • København
  • Nordsjælland
  • Vestegnen
  • Køge Bugt
  • Region Sjælland

Køge Autolakcenter

rune@koegeautolakcenter.dk

60 58 78 78

Søndre Viaduktvej 17

4600 Køge