Vi ordner forsikringskader på alle typer biler, varevogne og køretøjer

Forsikringsskader

Forsikringsskade på bil

Skulle uheldet være ude og du får en skade på din bil, kan vi både lakere din bil og hjælpe dig med at taksere skaden til dit forsikringsselskab.

Vi sørger naturligvis for at udføre arbejdet i henhold til de retningslinjer, der både gælder bilmærket og dit forsikringsselskab.

Vi udfører arbejdet grundigt og tjekker altid, om der er sket en større skade, end blot den som er synlig for øjet. Nogle gange kan en påkørsel nemlig forårsage flere skader, og så er det vigtigt, at dit forsikringsselskab ved besked. På den måde sikrer du dig nemlig, at dine udgifter bliver dækket tilsvarende.

  Taksering af forsikringsskade

  Vi har stor erfaring med taksering af forsikringsskader og kan hjælpe med taksering af alt fra de helt små ridser og ”bilka-buler” til de større skader, som muligvis kræver nye dele eller større reparationer.

  Når vi udbedrer en skade og efterfølgende lakerer din bil igen, er vi meget opmærksomme på at ramme præcis den nuance, som din bil har nu.

  Dette kan nogle gange være forbundet med visse udfordringer, da lakken kan have ændret nuancer efter flere år på landevejene. At denne årsag, er der mange forsikringsselskaber, der faktisk giver tilskud til, at vi også lakerer de dele af bilen, som støder op til skaden, da det giver et langt flottere resultat.

  LAD OS HJÆLPE DIG MED AT VURDERE SKADEN

  Uanset hvor stor eller lille skaden er, kan det altid betale sig at få det lavet, da det forlænger bilens levetid. Men en reparation kan medføre en forhøjet forsikringspræmie og nogle gange kan den koste dig mindre end din selvrisiko.

  Af samme årsag kan det være en god idé at overveje, om det kan betale sig, at betale for udbedring af skaderne selv. Det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at vurdere, ved at få udregnet skadens omkostning. Herfra har du det bedste grundlag for, at vurdere om udbedring af skaden skal gå over din forsikring eller ej.

  Kontakt os i dag og få et godt tilbud

  Har du blot en forespørgsel, eller ønsker et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

  Vedhæft gerne et billede og en kort beskrivelse af dine ønsker.