Vi ordner forsikringskader på alle typer biler, varevogne og køretøjer

Forsikringsskader

5.0
5/5

Baseret på 30+ anmeldelser Google

Forsikringsskade på bil

Skulle uheldet være ude og du får en skade på din bil, kan vi både lakere din bil og hjælpe dig med at taksere skaden til dit forsikringsselskab.

Vi sørger naturligvis for at udføre arbejdet i henhold til de retningslinjer, der både gælder bilmærket og dit forsikringsselskab.

Vi udfører arbejdet grundigt og tjekker altid, om der er sket en større skade, end blot den som er synlig for øjet. Nogle gange kan en påkørsel nemlig forårsage flere skader, og så er det vigtigt, at dit forsikringsselskab ved besked. På den måde sikrer du dig nemlig, at dine udgifter bliver dækket tilsvarende.

  Alle former for forsikringsskader af bil i Køge

  Hos Køge Autolakcenter er vi eksperter i at håndtere alle typer af forsikringsskader på biler. Uanset om det drejer sig om personbiler, varevogne eller andre køretøjstyper, står Køge Autolakcenter klar til at hjælpe. Hos Køge Autolak har vi fokus på kvalitet og holdbarhed, derfor bruger vi de nyeste teknikker og materialer. Dette sikrer, at dit køretøj ikke blot bliver repareret, men genoprettet til sin oprindelige tilstand.

  Vores værksted i Køge er udstyret med det seneste inden for autolakeringsteknologi. Hvilket gør os i stand til effektivt at håndtere din forsikringsskade på bilen med præcision og ekspertise. Hos Køge Autolakcenter værdsætter vi åbenhed og kommunikation. Du er derfor altid velinformeret gennem hele processen, så du altid ved, hvad der sker med dit køretøj.

  Vi forstår vigtigheden af at have et køretøj, der ikke kun ser godt ud, men også er sikkert at køre i. Derfor går vi grundigt til værks og sikrer, at alle reparationer lever op til de højeste standarder inden for sikkerhed og æstetik.

  Lad ikke en forsikringsskade på din bil blive en større hovedpine end nødvendigt. Vælg Køge Autolakcenter for en professionel, effektiv og kundevenlig service. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud og lad os hjælpe dig med at få dit køretøj tilbage på vejen igen.

  Vi er stolte over at kunne tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. For at give dig yderligere tryghed, tilbyder vi 2 års reklamationsret på alt udført arbejde. Dette er din garanti for, at vi står 100% bag kvaliteten af vores arbejde.

  Taksering af forsikringsskade

  Vi har stor erfaring med taksering af forsikringsskader og kan hjælpe med taksering af alt fra de helt små ridser og ”bilka-buler” til de større skader, som muligvis kræver nye dele eller større reparationer.

  Når vi udbedrer en skade og efterfølgende lakerer din bil igen, er vi meget opmærksomme på at ramme præcis den nuance, som din bil har nu.

  Dette kan nogle gange være forbundet med visse udfordringer, da lakken kan have ændret nuancer efter flere år på landevejene. At denne årsag, er der mange forsikringsselskaber, der faktisk giver tilskud til, at vi også lakerer de dele af bilen, som støder op til skaden, da det giver et langt flottere resultat.

  LAD OS HJÆLPE DIG MED AT VURDERE SKADEN

  Uanset hvor stor eller lille skaden er, kan det altid betale sig at få det lavet, da det forlænger bilens levetid. Men en reparation kan medføre en forhøjet forsikringspræmie og nogle gange kan den koste dig mindre end din selvrisiko.

  Af samme årsag kan det være en god idé at overveje, om det kan betale sig, at betale for udbedring af skaderne selv. Det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at vurdere, ved at få udregnet skadens omkostning. Herfra har du det bedste grundlag for, at vurdere om udbedring af skaden skal gå over din forsikring eller ej.

  Kontakt os i dag og få et godt tilbud

  Har du blot en forespørgsel, eller ønsker et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

  Vedhæft gerne et billede og en kort beskrivelse af dine ønsker.

  Håndtering af forsikringsskader ved biluheld

  Det kan være svært at bevare roen hvis du er blevet påkørt. Følelserne sidder uden på tøjet og det kan være svært at holde overblikket over situationen. Alligevel bør du tage en forsikringsskade på bilen med ro og lade dit skadeværkssted samt forsikringsselvskab ordne det praktiske.

  For at hjælpe har vi hos Køge Autolakcenter lavet en guide til hvordan du håndterer forsikringen, skulle du være uheldig at have en forsikringsskade på bilen i Køge eller omegn.

  Gode råd ved forsikringsskade af bilen.

  Skulle uheldet være ude, så sørg da for følgende:

  • Billeder på uheldsstedet samt skader på ting.
  • Modparts navn, adresse, telefon nr. samt bilens reg. nr. og personens forsikringsselvskab.
  • Oplysninger på vidner (navn, adresse, telefon nr.)
  • Dato, tid og sted.

  Er det kun bilen, som er skadet?

  Hvis skaden udelukkende drejer sig om bilen, kan det være relevant at kigge på forsikringsskaden af bilen og vurdere om du selv skal dække skaden i stedet for at gøre brug af forsikringen.

  Det afhænger selvfølgelig af skadens omfang og hvor høj din selvrisiko er. Dækker du selv skaden kan du også undgå at skaden bliver en del af din skadeshistorik, hvilket kan have indflydelse på den fremtidige prissætning hos dit forsikringsselvskab.