køge autolak center - autolakering af biler og andre køretøjer

Taksering af Forsikringsskader

Vi ordner forsikringskader på alle typer biler, varevogne og køretøjer

Forsikringsskade på bil

Skulle uheldet være ude, og du får en skade på din bil, kan vi hos Køge Autolakcenter hjælpe dig med udbedringen af skaden. Der kan være tale om opretning af buler, der efterfølgende skal lakeres, og vi sørger naturligvis for at udføre arbejdet i henhold til de retningslinjer, der både gælder bilmærket og dit forsikringsselskab.

Vi udfører arbejdet grundigt og tjekker altid, om der er sket en større skade, end blot den som er synlige for øjet. Nogle gange kan en påkørsel nemlig forårsage flere skader, og så er det vigtigt, at dit forsikringsselskab ved besked. På den måde sikrer du dig nemlig, at dine udgifter bliver dækket tilsvarende.

Taksering af forsikringsskade

Uanset hvor stor eller lille skaden er, kan det altid betale sig at få lavet en taksering af en skadet bil. En reparation kan godt koste dig mere end selvrisikoen og en efterfølgende forhøjet forsikringspræmie. Af samme årsag kan det være en god idé at overveje om det kan betale sig at betale for udbedring af skaderne selv. Det kan vi hos Køge Autolakcenter selvfølgelig også hjælpe dig med at vurdere.

Når vi udbedrer en skade og efterfølgende lakerer din bil igen, er vi meget opmærksomme på at ramme præcis den nuance, som din bil har nu. Men det er forbundet med visse  udfordringer, da din lakken kan have ændret nuancer efter flere år på landevejene. Derfor kan du også finde forsikringsselskaber, der faktisk giver tilskud til, at vi også lakerer de dele af bilen, som støder op til skaden. det giver et langt flottere resultat.

Lad os hjælpe dig med taksering af din skadet bil

Hos Køge Autolakcenter har vi stor erfaring med taksering af forsikringsskader på din bil. Det betyder, at vi hurtigt kan give dig et godt og særdeles realistisk bud på, hvad reparationen kommer til at koste, som vi efterfølgende får godkendt hos dit forsikringsselskab. Herefter går vi hurtigt i gang med at udbedre skaden, så du kan være på farten så hurtigt som muligt.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Har du en bilskade der skal repareres kan du ringe til os på telefon 60 58 78 78 eller skrive til os på rune@koegeautolakcenter.dk. Så skal vi nok sørge for, at du hurtigt bliver køreklar igen.

Kontakt os

Din tryghed er vores største prioritet

2 års garanti og reklamationsret på alt arbejde

Billeder på vej!

Vi servicerer det meste af Sjælland

  • København
  • Nordsjælland
  • Vestegnen
  • Køge Bugt
  • Region Sjælland

Køge Autolakcenter

rune@koegeautolakcenter.dk

60 58 78 78

Søndre Viaduktvej 17

4600 Køge