køge autolak center - autolakering af biler og andre køretøjer

Autolakering af lastbiler og andre Storvogne

Busser, lastbiler, lastvogne og store køretøjer

Autolakering af storvogne

Hos Køge Autolakcenter er vi specialister i at lakere storvogne. Vi lakerer en lang række af forskellige storvogne og opretter også eventuelle skader inden lakeringen. Storvogne som vi har haft meget at gøre med indebærer blandt andet:

  • Busser
  • Brandbiler
  • Lastbiler
  • Andre store køretøjer

Vi dækker det meste af Sjælland og har kunder fra både København, Nordsjælland og Vestegnen. Derudover klarer vi selvfølgelig også autolakeringen for kunder i vores nabolag i Køge Bugt.

Det kræver know-how at autolakere storvogne

Hvis du gerne vil være sikker på, at din lastvogn eller et andet stort køretøj får den bedste autolakering, skal du være sikker på, at autolakereren har en stor forståelse for den proces, som foregår både før, under og efter arbejdet. Derfor bør du også vælge din autolakerer med stor omhu.

Det kan være, at der skal tages hensyn til logoer eller andre detaljer på din storvogn, hvor det er vigtigt, at autolakeren har en god forståelse for netop dit behov. Hos Køge Autolakcenter gør vi en dyd ud af at sørge for, at der er overensstemmelse mellem dine ønsker og vores færdige resultat.

Vi har mange års erfaring med autolakering

Vi har mange års erfaring med autolakering, og vores ansatte har et stort kendskab til lakering af blandt andet storvogne. Det betyder også, vi kan være behjælpelige med gode råd og vejledning om, hvilken løsning der vil være den optimale i netop dit tilfælde. På den måde er du sikret en individuel løsning, hvor der vil blive taget hånd om din lastbil, bus eller anden storvogn, så du hurtigt kan komme ud og køre igen.

Vi ved nemlig godt, at det koster penge, når storvognen holder stille. Derfor gør vi altid alt hvad vi kan, for at holde vores aftaler og gøre det bedste for dig som kunde.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Har du brug for en autolakerer i Region Sjælland, kan du kontakte os allerede i dag. Vi sidder klar ved telefon: 60 58 78 78 eller på mail: rune@koegeautolakcenter.dk, hvor vi hurtigt kan rådgive dig om de muligheder, du har for at give din storvogn nyt liv.

Få professionel autolakering i Køge – Køge Autolakcenter

Kontakt os

Din tryghed er vores største prioritet

2 års garanti og reklamationsret på alt arbejde

[Not a valid template]

Vi servicerer det meste af Sjælland

  • København
  • Nordsjælland
  • Vestegnen
  • Køge Bugt
  • Region Sjælland

Køge Autolakcenter

rune@koegeautolakcenter.dk

60 58 78 78

Søndre Viaduktvej 17

4600 Køge