Vi lakerer alt indefor personbiler og private køretøjer

Personbiler

Autolakering af personbiler

Vi er specialister i autolakering og lakerer alle typer personbiler. Vi benytter os kun af de bedste materialer og produkter, og vi kan oprette alle typer skader.

Maks 10 mb.

Skal vi få din bil til at se ud som ny?

En billakering får din bil til at skinne igen. Hvad end du ønsker at ændre dens oprindelige farve med en total omlakering, eller du blot ønsker at udbedre småfejl i lakken, finder vi en løsning, som du kan være yderst tilfreds med.

Nogle gange kan en lakering af fælgene være nok til, at du pludselig synes, at din bil ser helt ny ud. Eller en lakering af de små ridser kan gøre den store forskel.

Hvis din bil har brug for det, står vi selvfølgelig også for opretning af buler inden autolakeringen påbegyndes. At få ordnet småskaderne inden en autolakering, kan være en god ide, – det er nemlig irriterende at få lakeret sin bil og så bagefter opdage, at den har et par små buler og ujævnheder. Bundarbejdet er det vigtigste for et perfekt resultat.

Lad en ekspert ordne autolakeringen

Det kan godt betale sig, at du allierer dig med en virksomhed, der har mange års erfaring med autolakering af personbiler.

Hos Køge Autolakcenter har vi den rette erfaring og ekspertise, hvor du ikke blot er sikret et suverænt resultat.

Du får også en sparringspartner, som kan rådgive dig om, hvordan vi på den letteste måde kommer frem til det bedste resultat.

Vi arbejder hurtigt, så du ikke skal vente en evighed på at få din bil igen.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Har du blot en forespørgsel, eller ønsker et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

Vedhæft gerne et billede og en kort beskrivelse af dine ønsker.