Vi lakerer alt indefor personbiler og private køretøjer

Personbiler

Autolakering af personbiler

Vi er specialister i autolakering og lakerer alle typer personbiler. Vi benytter os kun af de bedste materialer og produkter, og vi kan oprette alle typer skader. Vi laver også lakering af ridser på bilen, samt en helt ny lakeringen til bilen. 

Maks 10 mb.

Skal vi få din bil til at se ud som ny?

En billakering får din bil til at skinne igen. Hvad end du ønsker at ændre dens oprindelige farve med en total omlakering af bilen, eller du blot ønsker at udbedre småfejl i lakken, finder vi en løsning, som du kan være yderst tilfreds med. 

Nogle gange kan en billakering af fælgene være nok til, at du pludselig synes, at din bil ser helt ny ud. Eller en lakering af de små ridser kan gøre den store forskel.

Hvis du kun ønsker dig en autolak, omlakering eller en hellakering, så vælger vi dine ønsker, så du er tilfreds. 

Hvis din bil har brug for det, står vi selvfølgelig også for opretning af buler og ridser inden autolakering eller hellakering påbegyndes.

At få ordnet småskaderne inden en autolakering, kan være en god ide, – det er nemlig irriterende at få lakeret sin bil og så bagefter opdage, at den har et par små buler og ujævnheder. Bundarbejdet er det vigtigste for et perfekt resultat.

Lad en ekspert ordne autolakeringen

Det kan godt betale sig, at du allierer dig med en virksomhed, der har mange års erfaring med autolakering af personbiler.

Hos Køge Autolakcenter har vi den rette erfaring og ekspertise, hvor du ikke blot er sikret et suverænt resultat.

Du får også en sparringspartner, som kan rådgive dig om, hvordan vi på den letteste måde kommer frem til det bedste resultat.

Vi arbejder hurtigt, så du ikke skal vente en evighed på at få din bil igen

Prisen på lakering af din bil afhænger af flere faktorer. Hvilke bilmodel, den ønskede farve, om det er en fuld lakering, en omlakering, en lakering af ridser, eller hvad du nu har behov for.

Du kan altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud, eller vi kan finde frem til en pris, der er passende til det du skal have lavet.

En bil er en stor investering. Derfor må en reparation af en skade, eller en hellakering af din bil være baseret på tillid til din autolakerer. Det finder du hos Køge Autolakcenter

Vi er professionelle

Vi har kompetente og professionelle fagfolk, der har masser af erfaring med at udrede skader, eller foretage en hel autolakering. Når du vælger Køge Autolakcenter får du en intelligent og højteknologisk løsning.

Nogle gange kan det betale sig kun at lakere en bildør, men hvis der er mange ridser, stenslag og småskader så kan vi anbefale at du får fortaget en hellakering.

Det vil selvfølgelig være helt op til dig, om du ønsker fuld lakering af bilen, eller om du kun vil have en autolakering.

Det er en god ide at få en omlakering når du har fået fortaget en skade på bilen, efter den er blevet repareret. En mindre skade kan nemlig udvikle sig til rust, hvis den ikke bliver behandlet. Det er aldrig godt for en bil at blive udsat for rust.

Vores dygtige autolakerer står klar til at få din bil til at se helt fejlfri ud igen.

Autolakering af personbiler

Kontakt os i dag og få et godt tilbud

Har du blot en forespørgsel, eller ønsker et tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 60 58 78 78 eller send en mail til rune@koegeautolakcenter.dk.

Vedhæft gerne et billede og en kort beskrivelse af dine ønsker.